Promovare prin fotografie business

Se spune că o fotografie face cât o mie de cuvinte, iar în vremurile noastre această zicală s-a transformat în concluzia că: o fotografie bună va vinde produsul.

Chiar și atunci când vorbim despre servicii, acestea reprezintă „produsul” pe care dorești să-l faci cunoscut potențialilor clienți. Astfel, pentru a putea fi luat în considerare de către aceștia, este necesară prezența puternică a unor imagini care să transmită cât mai mult despre afacerea ta.

O ședință foto de produs, brand ori personalizată în funcție de necesitățile tale trebuie să asigure întotdeauna imaginea pe care vrei s-o afișezi în public. Aici intervine talentul editorului care va ajusta, colora, îndrepta și stiliza imaginea ori imaginile alese de tine, astfel încât materialul grafic finit să vorbească de la sine.

Prezentarea vizuală are un rol deosebit în promovarea afacerilor și se axează în principal pe cadre atent realizate și prelucrate astfel încât să creeze rezultatele așteptate.

Un mod unic de a fotografia și o editare foto spectaculoasă reprezintă fundația pe care construim o promovare online de impact pentru afacerea ta. Realizăm fotografii pentru promovarea de servicii și produse, fotografii pentru portofoliu sau pentru branding.

foto video servicii fotograf

Fotografie de eveniment

Momentele importante în parcursul companiei tale, teambuilding-urile, testele de imagine ale unor produse, organizarea întâlnirilor de afaceri – toate acestea reprezintă evenimente a căror imagine poate fi promovată vizual.

Realizăm și prelucrăm cu atenție fotografii utilizate în campanii de promovare a evenimentelor Corporate, menite să inspire distincție și încredere.

Însă munca fotografului nu se încheie odată cu finalizarea evenimentului, ci doar atunci când acesta ți-a înmânat setul de poze atent selecționate și editate cu profesionalism și dedicare.

Servicii foto pentru afaceri

Deții o afacere de mai mult timp, dar nu faci față noului val de competitori în pas cu tendințele? Ai lansat un produs sau dorești să-l lansezi și nu știi cum să-l promovezi?

Afacerea ta este promițătoare, dar prezența acesteia în spațiul online nu are atractivitate și nici vizibilitate? Te gândești să extinzi afacerea ori să-i oferi o nouă înfățișare și nu știi de unde să începi?

Toate acestea au un singur răspuns – imaginea.

Pentru a realiza o imagine de promovare reprezentativă, ai nevoie de un plan bazat pe interesele și valorile promovate de compania ta și de un fotograf cu experiență în marketing.

Pentru mai multe detalii despre modurile în care îți putem crea o imagine reprezentativă şi originală, te rugăm să ne trimiți un mesaj prin intermediul formularului de mai jos.

Servicii foto pentru afaceri

Contactează-ne

    AIMMAIPE-Timisoara