Soluții pentru securitatea și stabilitatea site-ului web
Un site web este o fereastră către lume, un spațiu virtual unde clienții pot afla mai multe despre produsele și serviciile oferite de către fiecare companie cu prezență online. Dar orice site web poate deveni oricând o țină a atacatorilor cibernetici, motiv pentru care este important să aveți în vedere că securitatea acestuia reprezintă un proces continuu și necesită o atenție constantă.
În această eră digitală, securitatea unui site web reprezintă pentru noi o prioritate majoră. Din acest motiv, utilizăm soluții de securitate de ultimă generație, special concepute pentru a proteja cât mai bine site-urile web de viruși și de atacuri cibernetice.
Un antivirus protejează site-ul similar cu modul în care protejează orice computer, scanând și monitorizând fișierele de pe server pentru a detecta și a bloca orice viruși care ar putea fi injectați pe site.
Ne străduim să oferim soluții complete pentru o cât mai bună protecție a site-urilor în fața amenințărilor cibernetice. Actualizarea regulată a software-ului sau a platformei ce susține site-ul este esențială în prevenirea exploatărilor de securitate.
În cazul unui atac cibernetic sau a apariției unei erori majore, o copie recentă de rezervă a site-ului web se poate dovedi esențială pentru recuperarea datelor. Aceste copii de rezervă ar trebui să fie stocate într-o locație sigură și să fie actualizate regulat.
Servicii de management pentru site-uri web
Managementul site-ului web reprezintă o altă componentă a serviciilor noastre. Ne ocupăm de toate aspectele administrării unui website, de la adăugarea unei pagini web noi sau modificarea unei pagini existente, adăugarea de noi texte și fotografii sau adăugarea de produse în magazinul online.
Scopul nostru este să modificăm conținutul fiecărui site administrat într-un timp cât mai scurt, asigurându-ne că informațiile sunt întotdeauna la zi și relevante pentru clienți.
O bună practică în domeniu este să verificăm periodic prezența și funcționalitatea certificatelor SSL (Secure Sockets Layer) ce criptează datele transmise între serverul web și browserul utilizatorului, protejându-le astfel de interceptare.
Considerăm că accesul la partea de backend a site-urilor ar trebui limitat doar la utilizatorii care au cunoștințele necesare gestionării funcțiilor site-ului . De asemenea, este recomandată utilizarea autentificării în doi pași pentru un nivel suplimentar de securitate.
Utilizarea unui sistem de monitorizare a site-ului poate ajuta la detectarea activității suspecte sau neobișnuite. Acest lucru poate include încercări de autentificare eșuate, modificări neautorizate ale fișierelor sau trafic web neobișnuit.