Promovare imobiliară 360

Ne implicăm și dedicăm timp pentru crearea de tururi 360 pentru clienții deschiși și dornici să se aventureze în această lume a vizionării de proprietăților imobiliare în mod virtual.

Agenția ZOMIC îți oferă posibilitatea de a contracta servicii clasice de fotografiere imobiliară, videografie profesională cinematică sau cu drona ori realizarea de imagini în arc de 360 de grade pentru realizarea unui tur virtual profesional.

Viitorul este al cutezătorilor, al visătorilor, al celor care întâmpină azi ziua de mâine. Pentru că vrem nu doar să aducem viitorul mai aproape, ci pentru că ne pasă de planetă, realizăm tururi virtuale cu minim de amprentă de carbon. Pentru că verde înseamnă viitor.

Promovare tur virtual profesional

Promovare tur virtual profesional

Pentru că vrem să facem cu totul parte din secolul 21, secol al tehnologiei inovatoare, al imposibilului, al digitalului și virtualului, aducem mai aproape de tine posibilitatea de a promova proprietăți imobiliare în mediul online.

Nu este necesar să consumi timp prețios ocupându-te personal de toate aspectele unei listări de proprietate pe piața imobiliară. Apelează la servicii menite să îți ofere o șansă mai mare ca listarea ta să se facă remarcată, rezultând șanse mai bune de vânzare.

După ce vei stabili o întâlnire cu profesionistul nostru, acesta va ajunge la locul stabilit cu echipamentele necesare și, în decursul a câteva ore, va realiza captarea de imagini foto și video.

Vizionarea imobiliară verde

Planeta noastră este din ce în ce mai mult sufocată de emisiile de carbon, aglomerația traficului sufocă orașele, creând disconfort, inconveniențe, stres și nervi. Calitatea aerului devine din ce în ce mai greu de suportat. Marile orașe ale planetei se sufocă, iar oamenii respiră din ce în ce mai greu în smog-ul creat de poluarea grea.

Pentru că ne dorim să limităm amprenta de carbon pe care o lăsăm în urma noastră cu activitățile de zi cu zi și dorim să-ți oferim șansa ca și tu să contribui la salvarea planetei, îți propunem să limităm numărul de vizite fizice la obiectivul listat.

Avem soluția la îndemână pentru cei ce doresc să vizioneze proprietățile virtual: pagini web cu imagini 360 detaliate, clipuri video de înaltă rezoluție și imaginile realizate din spațiul aerian.

Vizionarea imobiliara verde
Prețuri promovare imobiliară

Prețuri pentru promovare imobiliară

Prin intermediul serviciului nostru de publicitate imobiliară îți poți promova proprietatea fără să plătești procente exorbitante din valoarea acesteia.

Tarifele noastre sunt calculate raportat la orele de lucru necesare realizării fiecărui proiect, în funcție de nevoile specifice ale fiecărui client. Acest mod de lucru te poate ajuta să te economisești bani, oferind prioritate doar acelor aspecte pe care le consideri necesare.

Cu fotografii profesionale, tururi virtuale 360 și filmări cinematice sau aeriene, îți poți pune într-o nouă lumină proprietatea.

Creșterea șanselor de vânzare

Calitatea vizionării și numărul mare de perspective variate asupra proprietății tale pot crește șansele de vânzare rapidă. Aceasta va fi prezentată în detaliu, iar vizitatorii vor economisii timp și bani.

Din punct de vedere statistic, cifra celor ce se hotărăsc să cumpere o proprietate în urma unei vizionări virtuale a crescut semnificativ la nivel mondial.

Deși pandemia a creat o destabilizare a pieței imobiliare, nimeni nu i-a împiedicat pe cei care au dorit să realizeze o investiție, să facă o schimbare sau să își împlinească un vis să-și continue demersurile de vizionare și achiziționare.

Un număr mare de cumpărători au abordat în continuare mediul imobiliar, însă mare parte dintre aceștia au preferat în acest context să se orienteze către vizionări online de proprietăți.

Așadar, în contextul în care există posibilitatea de a întreprinde tot acest proces de vânare a unei locuințe prin intermediul mediului digitalul, se pare că acest fenomen va lua amploare.

Creșterea șanselor de vânzare
cumparari-vanzari-imobiliare

Oportunitatea de a te adresa unui nou segment de cumpărători

Accesarea acestei oportunități ca parte integrată din oferta ta imobiliară poate permite unui nou segment de potențiali cumpărători să aibă o cale de a viziona orice imobil, indiferent de distanță.

Din ce în ce mai multe persoane devin interesate de o previzualizare realizată prin intermediul online-ului, fie de la laptop, calculator, tabletă sau telefon. Prin urmare, este firesc ca tu să le oferi o experiență completă, având în vedere segmentul în creștere al potențialilor cumpărători care vor să aibă acces la o vizionare virtuală transmisă sub toate formele ei.

Tururile imobiliare virtuale permit cumpărătorului să-și extindă căutările. De cealaltă parte, vânzătorul are posibilitatea de a-și extinde plaja de cumpărători, făcându-se accesibil unor potențiali clienți, care altfel nu ar fi avut acces la o astfel de oportunitate.

Piața imobiliară virtuală a luat cu asalt această industrie cu tendințe de îmbătrânire și a marcat efecte benefice de ambele tabere la nivel internațional.

Turul virtual este o unealtă de previzualizare și totodată acesta poate deveni un mecanism de triere pentru potențialii clienți. Astfel, turul online al unui imobil ar putea fi factorul decisiv pentru client în alegerea proprietății pe care vrea s-o viziteze și fizic.

Avantajele unui tur virtual

Un tur virtual îți permite să vizionezi tridimensional o imagine ca și cum te afli în spațiul pe care vrei să-l vizionezi. Folosindu-te de săgețile bine plasate, vei pătrunde dintr-un spațiu în altul în mod fluid.

Vei putea să mărești imaginea și să inspectezi fiecare colț al proprietății, ajutându-te astfel să elimini acele imobile ce nu se încadrează cerințelor tale.

Utilizăm echipamente specializate, de precizie și de înaltă calitate, capabile să capteze imagini clare la rezoluții mari, filmări specializate pentru clipuri cinematice, filmări din dronă și fotografii la 360 de grade ce pot compune tururi virtuale sau pot fi vizionate separat.

Avantaje tur virtual

Contactează-ne

    AIMMAIPE-Timisoara